top of page

Algemene voorwaarden

1. Verkoper

Troost-goed.com is eigendom van Evy Hutsebaut, Astridstraat 30, 9630 Munkzwalm.

Ondernemingsnummer: BE0568464144

 

2. Toepassing:

Wanneer de klant zijn bestelling bevestigt, verklaart deze akkoord gegaan te zijn met de algemene voorwaarden. Enkel het Belgisch recht is van toepassing op deze website.

 

3. Beschrijvingen en kleuren:

We doen grote inspanningen om kleuren en beschrijvingen zo correct mogelijk weer te geven. De kleuren op de foto's kunnen lichtjes afwijken van het origineel product. De instelling en kwaliteit van uw beeldscherm kunnen hier een rol bij spelen.

 

4. Prijzen:

Troost-goed is een kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregel van belastingen. Btw is niet van toepassing op deze website.

De prijzen vermeld op www.troost-goed.com  zijn in euro en exlusief transportkosten.

We behouden ons het recht om prijzen ten alle tijde aan te passen of te corrigeren. We zijn niet verantwoordelijk voor prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van kennelijke invoer, zet- of drukfouten en kunnen deze corrigeren ook na een bestelling.

 

5. Leveringskosten:

Al onze prijzen zijn exclusief verzendingskosten. De verzendingskosten worden toegevoegd aan de bestelling en worden door de klant zelf betaald.

Verzendkosten in België: 6,90 euro

Verzendkosten naar Nederland: 15,00 euro

Omdat het om unieke, persoonlijke items gaat, wordt elke bestelling met garantie opgestuurd en dienst deze ook getekend te worden voor ontvangst.

Bij jouw bestelling gaan we ervan uit dat de goederen verzonden mogen worden, tenzij je aanduidt dat je ze wil ophalen in Munkzwalm. Troost-goed is echter niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging dan wel het zoek raken van artikelen tijdens de verzending. 

 

6. Leveringstermijn:

Bestelde je een op maat gemaakt of gepersonaliseerd stuk dan zal de leveringstermijn afhangen van het feit of alle onderdelen in stock zijn of niet en de dag van levering van jouw persoonlijke inbreng.  We proberen je dan een zo precies mogelijke indicatie te geven van de leveringstermijn.

 

7. Retour:

Artikelen die speciaal voor jou gemaakt werden, kunnen niet geruild en/of geretourneerd worden.

Elke zichtbare beschadiging tijdens het transport en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moeten door jou,de klant, binnen de 24u na ontvangst, worden gemeld aan evy@troost-goed.com.

Elke levering dewelke niet overeenstemt met de artikelen die op het aankoopoverzicht vermeld staan, moet eveneens door jou, de klant, binnen de 24u na ontvangst, gemeld worden aan Troost-goed.

bottom of page